Новини

 • Служителите желаещи да ползват заеманите от тях стаи в общежитията стопанисвани от ПСБО за учебната 2021/2022 г. е необходимо да попълнят заявление и след това да го изпратят на следния имейл адрес slujiteli@uni-campus.net в срок до 31.07.2021 г.
  След като заявленията бъдат обработени по служебен път заповедите за пренастаняването ви ще бъдат изпратени до домакин управителя на блока, в който живеете.
  Заявлението може да изтеглите от тук

 • Важно! Служителите настанени в общежитията стопанисвани от Поделение „Социално – битово обслужване“ могат да заплатят своите задължения по два начина:


  1. На каса на ПСБО с работно време Понеделник и Петък от 08:30 ч до 16:00 ч.

  2. За плащане по банков път моля да изпратите запитване за Вашите задължения към момента на имейл: s.gogov@uni-campus.net, като в имейла задължително посочете две имена, блок и номер на стая. В отговор на изпратения от Вас имейл ще получите както информация за Вашите задължения, така и номера на банковата сметка по която да направите превода.

 • Уважаеми дами и  господа уведомяваме Ви, че от 07.11.2018 г. е възможно онлайн заплащане на всички  Ваши задължения към Поделение „Социално – битово обслужване“ на адрес: https://psbo.uni-sofia.bg .
  Инструкции за онлайн плащания може да намерите тук.